COAFOR SI HAIRSTYLING

 La Cleopatra Esthetics ai servicii de coafor si hairstyling la cele mai inalte standarde si intotdeauna in tendinte.Fie ca preferi parul cret natural, parul drept, cu breton, tuns bob sau prins intr-un coc,fie ca este vorba de o tunsoare de baza, coafura de zi cu zi, o impletitura deosebita, o schimbare de look sau pentru o ocazie speciala, hairstilistii nostri te astepta sa te consilieze in a experimenta ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

 

Citeste mai mult

EXTENSII

Iti doresti ca parul tau sa devina peste noapte lung, sanatos, bogat si lucios, cu care sa intorci piriviri admirative si sa te faca sa pasesti increzatoare ca un star de Hollywood? Nimic mai simplu, pentru tine am facut o magie si acum ai la un pachet accesibil extensiile cu cheratina premium 100% din par natural, invizibile, mult mai rezistente, usor de spalat, intretinut si coafat.

Citeste mai mult

VOPSEA PROFESIONALA

 De asemenea, iti punem la dispozitie o paleta larga de vopsele profesionale pentru par in culori vibrante si intense pentru a iti conferi luminozitatea si o colorare senzuala a parului in noile tendinte de vopsire: balayage, ombre, hair parinting, suvite sau diverse tehnici de vopsire care sa iti contureze frumusetea naturala.
Vino sa descoperi ingrijirea profesionala pentru un par sanatos si fericit pana la ultima suvita!

 

Citeste mai mult

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!