TRATAMENT FACIAL CU ULTRASUNETE

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii în tratarea inestetismelor faciale, cu efecte miraculoase asupra pielii.

 

Citeste mai mult

MASCĂ FACIALĂ CU AUR

Considerata tratament japonez demn de o regină, masca cu aur, cu pulbere de 24 de karate se numără printre preferatele vedetelor din Beverly Hills.

Citeste mai mult

PEELING CU ULTRASUNETE

Peeling-ul cu ultrasunete este o procedură non-invazivă și non- abrazivă de exfoliere a pielii. Acesta utilizează vibrațiile ultrasonice cu efectele curentului galvanic ce sterilizează, exfoliază și purifică tenul.

 

Citeste mai mult

LED SKIN TERAPY

Dispozitivul cu LED Skin Therapy este un dispozitiv inovator care tratează ușor și eficient afecțiunile pielii prin terapia cu lumină LED. Prin această procedură daunele provocate de soare, mediu, îmbătrânirea naturală și alți factori externi pot fi reparate în condiții de siguranță și fără durere.

 

Citeste mai mult

MESO SKIN TERAPY

Este un sistem avansat de micro-ace care are un rol bine definit, și anume acela de: rejuvenare facială, reducere a cicatricilor lăsate de acnee și ameliorare a vergeturilor.

 

Citeste mai mult

BB GLOW TERAPY

Cu terapia unică BB Glow, se obține un efect unei creme BB pe o perioadă mai îndelungată. Procedura a devenit un hit absolut în Europa, deoarece restabilește culoarea tenului, iar pielea devine proaspătă, frumoasă și radiantă.

 

Citeste mai mult

MICRONEEDLING DERMAPEN

DERMAPEN® – cel mai avansat sistem de Terapie Microneedling la nivel mondial.

Mezoterapia fracționată sau microneedling-ul medical este un tratament modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii.

 

Citeste mai mult

MICRONEEDLING NANOPORE

Este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților, fiind indicat pentru riduri, cicatrici, dermatohelioză sau fotoîmbătrânire, pori dilatați, melasmă, alopecie, flaciditate, vergeturi, hipopigmentare, hiperpigmentare, celulită, pungi sub ochi și cearcăne, acnee.

 

Citeste mai mult

HENNA SPA

Henna Spa este cea mai nouă tehnică de stilizare a formei sprâncenelor prin vopsire. Rezultatul are efect de tatuaj şi o mulţime de avantaje, ceea ce a transformat vopsirea cu Henna Spa dintr-un simplu tratament de înfrumuseţare, într-un adevărat trend.

 

Citeste mai mult

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE

 

Microdermabraziunea cu diamante este o îndepărtare ușoară și nedureroasă a straturilor superioare ale pielii.

 

Citeste mai mult

TRATAMENT HIDRAFACIAL

 

Un tratament hidrafacial este un tratament patentat pentru piele, uneori denumit  și „hidradermabraziune”, deoarece implică o exfoliere asemănătoare microdermabraziunii, asociată cu seruri hidratante.

CITESTE MAI MULT

SENSITIVE SKIN TREATMENT

 

Pentru persoanele cu piele sensibilă. Acest ritual de infrumusetare este unicat in ceea ce priveste tratamentele cosmetice si consta in aplicarea fiolelor cu ser concentrat, astfel stabilizand nivelul de hidratare. 

CITESTE MAI MULT

Lidia Ellersdorfer
Makeup artist --- Beauty salon manager

Toate suntem frumoase!

Noi doar te ajutăm să-ți menții și să-ți evidențiezi frumusețea!

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!