TRATAMENT FACIAL CU ULTRASUNETE

   Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor faciale, cu efecte miraculoase asupra pielii.

 

Citeste mai mult

MASCĂ FACIALĂ CU AUR

Considerata tratament japonez demn de o regina, masca cu aur, cu pulbere de 24 de karate se numara printre preferatele vedetelor din Beverly Hills. Ideea nu este chiar noua, aurul fiind folosit inca din Antichitate in procesele de infrumusetare.

Citeste mai mult

PEELING CU ULTRASUNETE

  Peeling-ul cu ultrasunete  este o procedura non-invaziva si non- abraziva de exfoliere a pielii. Acesta utilizeaza vibratiile ultrasonice cu efectele curentului galvanic ce sterilizeaza, exfoliaza si purifica tenul.

 

Citeste mai mult

LED SKIN TERAPY

Dispozitivul cu LED Skin Therapy este un dispozitiv inovator care tratează ușor și eficient afecțiunile pielii prin terapia cu lumină LED. În terapia cu lumină cu LED Skin Therapy, lumina este emisă prin diode emițătoare de lumină (LED-uri) pentru a biostimula receptorii celulari. Cu această stimulare, daunele provocate de soare, mediu, îmbătrânirea naturală și alți factori externi pot fi reparate în condiții de siguranță și fără durere.

 

Citeste mai mult

MESO SKIN TERAPY

Este un sistem avansat de micro-ace care are un rol bine definit, si anume acela de:

– rejuvenare faciala

– reducere a cicatricilor lasate de acnee

– ameliorarea vergeturilor

 

Citeste mai mult

BB GLOW TERAPY

Cu terapia unică BB Glow, se obtine un efect unei creme BB pe o perioada mai indelungata. Procedura a devenit un hit absolut în Europa, deoarece restabilește culoarea tenului, iar pielea devine proaspătă, frumoasă și radiantă.

 

Citeste mai mult

MICRONEEDLING DERMAPEN

DERMAPEN® – cel mai avansat sistem de Terapie Microneedling la nivel mondial.

Mezoterapia fractionata sau microneedling-ul medical este un tratament modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazeaza pe utilizarea unui dispozitiv automat cu micro ace care vor penetra straturile pielii (dermul si epidermul) in mod controlat, fara a produce efecte adverse.

 

Citeste mai mult

MICRONEEDLING NANOPORE

Tratamentul este personalizat, se folosesc cockteil-uri de substante active personalizate pentru fiecare pacient, cu factori de crestere epidermica, agenti pentru fermitate, luminozitate, acid hialuronic si este recomandat atat femeilor cat si barbatilor, fiind indicat pentru riduri, cicatrici, dermatohelioza sau fotoimbatranire, pori dilatati, melasma, alopecie, flaciditate, vergeturi, hipopigmentare, hiperpigmentare, celulita, pungi sub ochi si cearcane, acnee.

 

Citeste mai mult

HENNA SPA

Henna Spa este cea mai nouă tehnică de stilizare a formei sprâncenelor prin vopsire. Rezultatul are efect de tatuaj şi o mulţime de avantaje, ceea ce a transformat vopsirea cu Henna Spa dintr-un simplu tratament de înfrumuseţare, într-un adevărat trend.

Aspectul sprâncenelor are capacitatea de a ne schimba nu doar întreaga fizionomie, ci şi dispoziţia, atitudinea, modul în care oamenii ne percep şi interacţionează cu noi. 

 

Citeste mai mult

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE

Microdermabraziunea cu diamante este o îndepărtare ușoară și nedureroasă a straturilor superioare ale pielii.

Celulele pielii se reînnoiesc într-un ciclu regulat, la fiecare 28 de zile. Această capacitate scade odată cu creșterea vârstei, rezultatul este o deteriorare a aspectului pielii din cauza lipsei de celule noi. Pielea moartă trebuie îndepărtată pentru a îmbunătăți tenul.

 

Citeste mai mult

Lidia Ellersdorfer
Makeup artist --- Beauty salon manager

Toate suntem frumoase!

Noi doar te ajutăm să-ți menții și să-ți evidențiezi frumusețea!

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!