Dispozitivul cu LED Skin Therapy este un dispozitiv inovator care tratează ușor și eficient afecțiunile pielii prin terapia cu lumină LED

 Terapia dinamică fotonică este o tehnologie nouă, care folosește puterea fotonului pentru a face întreținerea și tratarea pielii, pentru a transferă energia ușoară către energia celulară, apoi pentru a accelera creșterea celulelor și circulația sângelui, stimularea celulelor din fibre pentru a produce proteine ​​de colagen, crește elasticitatea pielii și ia parte importantă la reabilitarea îmbătrânirii și a pielii acneice, diminuează pistruii.

În terapia cu lumină cu LED Skin Therapy, lumina este emisă prin diode emițătoare de lumină (LED-uri) pentru a biostimula receptorii celulari. Cu această stimulare, daunele provocate de soare, mediu, îmbătrânirea naturală și alți factori externi pot fi reparate în condiții de siguranță și fără durere.

LED Skin Therapy are diferite moduri de lumină colorată, fiecare dintre ele având efecte diferite asupra pielii. Așadar, există terapia cu lumină potrivită pentru fiecare nevoie individuală a pielii, care obține rezultate optime!

 

Cu lumina infraroșie integrată, opțional aplicabilă, puteți chiar să vă ușurați durerea.

 

Lumina roșie (635nm)

Lungimea de undă cu energie ridicată a luminii roșii pătrunde adânc în piele. Lumina roșie are un efect activator și stimulator. Circulația sângelui este stimulată, prin care procesele de vindecare ale pielii sunt accelerate, iar pielea pare mai plină și mai radiantă. În plus, matricea extracelulară este regenerată, ceea ce înseamnă că lumina are și un efect anti-îmbătrânire eficient.

 

Lumina albastră (415nm)

Lumina albastră oferă un tratament excelent pentru pielea iritată sau stresată, care este predispusă la erupții cutanate. Pustulele și papulele, dar și bolile de piele, cum ar fi psoriarzisul, rozaceea, acneea și eczemele sunt calmate și ameliorate. Inflamația dispare, pielea devine mai uniformă și se recuperează.

 

Lumina ultravioletă (308nm)

Deoarece deficiențele de vitamina D pot apărea în climă cu temperatură scăzută, această lungime de undă poate contribui la consolidarea conținutului de calciu și vitamina D al pielii. Vitamina D este foarte importantă pentru sănătatea generală a pielii, lipsa vitaminei D poate afecta textura și funcția pielii. Vitamina D contribuie la creșterea celulelor, reînnoirea celulelor și metabolismul. Optimizează sistemul imunitar al corpului și al pielii și ajută la combaterea radicalilor liberi care pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii. Deși organismul poate produce singur vitamina D prin expunerea la lumina soarelui, lipsa expunerii la soare poate duce la lipsa vitaminei D.

Această radiație poate duce la hiperpigmentare, deoarece pielea poate stimula producția de melanină pentru a proteja împotriva radiațiilor. Prin urmare, nu utilizați această setare în zona feței.

 

Lumina infraroșie (850nm)

Efectul terapeutic se realizează prin căldura care se dezvoltă în țesut prin puterea fotonului. Există o creștere lentă și constantă a temperaturii, care apare mai întâi în straturile superficiale ale pielii și mai târziu și în straturile de țesuturi mai profunde datorită acumulării de căldură. Această căldură are un efect pozitiv asupra tensiunii musculare dureroase, de exemplu în zona spatelui sau a gâtului.Lumina infrarosie are, de asemenea, un efect benefic asupra durerii cauzate de osteoartrită și de afecțiunile articulare reumatice.

 

Dar și pentru clienții care nu au nevoie de ameliorarea durerii, lumina infraroșie are un efect minunat de relaxare datorită căldurii sale.

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!