Ce inseamna „Airbrush Makeup”? Machiajul cu aerograful este cea mai noua si avansata tehnologie pentru aplicarea produselor de machiaj, pe care doar artistii de top o pot oferi. Este varianta de lux in cadrul realizarii unui make-up, care este extrem de eficienta, rezistenta, cu un aspect natural si care totodata arata extraordinar in fotografie dar mai ales pe video. Formulele special realizate sa fie non-alergenice sunt aplicate pe fata prin pulverizare cu ajutorul unui aerograf.

Beneficiile principale sunt:

  • rezista 18 ore minim (fara retusuri necesare)
  • sweatproof (transpiratia nu afecteaza textura produsului)
  • waterproof (rezista la apa – ploaie, lacrimi)
  • aspect natural
  • perfect pentru orice tip de ten (machiajul nu mai intra in pori, ci se aplica deasupra acestora fara a sufoca tenul).

 

Un machiaj poate fi realizat integral cu ajutorul aerografului, insa cele mai uzuale produse aplicate prin aerografiere in cadrul machiajelor sunt: fondul de ten si produsele de modelare si iluminare a fetei.

Trebuie mentionat insa ca produsele de machiaj realizate pentru aplicarea cu aerograful sunt impartite in functie de compozitie, si nu in functie de zona in care sunt folosite. Astfel, un fond de ten si un fard pentru pleoape sunt de fapt acelasi lucru, diferenta constand poate in faptul ca un fard de ochi are anumite culori mai intense, pe cand un fond de ten are nuante naturale, asemanatoare cu ale tenului. Insa din cauza asemanarii formulelor, culorile intense pot fi aplicate si pe fata, fiind de ajutor in body-painting de exemplu, si invers, culorile naturale, nuantele de bej, pot fi aplicate si pe pleoape, buze.

Este usor incomoda folosirea aerografului in machiajul ochilor sau al buzelor, astfel incat eu recomand ca astfel de initiative sa fie luate doar in cadrul prezentarilor de moda, sau a unor machiaje de scena deoarece este destul de dificil sa fie realizate detalii fine, prin aerografiere, pe fata.

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!