ZIUA NUNTII TALE

 

Aminteste-ti, aceasta este ziua ta speciala.  Multe mirese doresc sa multumeasca pe toata lumea in ziua nuntii lor si uita de ele insele. Aceasta zi este despre tine si trebuie sa fii mai frumoasa decat ai fost vreodata. Un machiaj profesional de mireasa trebuie sa fie de lunga durata, sa arate uimitor în fotografii si sa fie atemporal. Fiecarei mirese ar trebui sa-i placa cum arata in fotografii  zeci de ani de acum inainte.

Serviciile de machiaj de mireasa pe care le ofer, includ:

machiaj adaptat personalitatii tale

produse profesionale si hipoalergenice

machiaj adaptat fizionomiei tale si care evidetiaza cele mai frumoase trasaturi

diferite stiluri de machiaj de mireasa din care poti alege

consiliere personalizata pentru ingrijirea tenului tau inainte de eveniment si mentinerea machiajului

Aplicarea machiajului dureaza aproximativ o ora si jumatate, timp in care nu trebuie decat sa te bucuri de momentele de relaxare. Folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder,  Dior,etc.

PROBA MACHIAJULUI DE MIREASA

 

Alegerea machiajului de mireasa este aproape la fel de important ca alegerea rochiei de mireasa. Proba machiajului de mireasa este necesara pentru a obtine aspectul perfect pe care il vei avea in cea mai importanta zi din viata ta. La prima noastra intalnire vom discuta toate detaliile nuntii, acest lucru ma va ajuta sa-mi construiesc o idee despre cum vrei sa arati in ziua nuntii tale, iti voi recomanda si aplica mai multe stiluri de machiaj care iti vor pune in evidenta trasaturile, toate acestea pentru evitarea eventualelor neplaceri in ziua cea mare.

Programarea probei de machiaj o recomand cu maxim o saptamana inainte de ziua nuntii. Sedinta de proba dureaza aproximativ 2 ore, timp necesar pentru a discuta toate detaliile si a incerca diferite stiluri de machiaj potrivite pentru tine. 

 
 
 

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!