MAKE-UP DE ZI

Machiajul de zi cu zi este un machiaj pe care putem să îl purtăm zilnic, la job, la întâlnirile cotidiene, cu prietenii sau de afaceri, la orice eveniment care nu implică fotografii executate cu un blitz puternic sau o ținută vestimentară sofisticată.

 

Citeste mai mult

MAKE-UP dE SEARĂ

Fie că este vorba de o zi de naștere, o seară specială, un eveniment corporate, un bal sau un botez, prin serviciile mele de machiaj profesional te asigur că vei arată minunat. Poți alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: smokey eyes, cut crease, cut eye, pin-up ori un machiaj glamorous, dramatic sau în tendințe. De asemenea poți opta pentru un machiaj de seară profesional cu gene false sau ștrasuri.

Citeste mai mult

MAKE-UP MIREASA

Amintește-ți, aceasta este ziua ta specială. Multe mirese doresc să mulțumească pe toată lumea în ziua nunții lor și uită de ele însele. Această zi este despre ține și trebuie să fii mai frumoasă decât ai fost vreodată. Un machiaj profesional de mireasă trebuie să fie de lungă durata, să arate uimitor în fotografii și să fie atemporal. Fiecărei mirese ar trebui să-i placă cum arată în fotografii zeci de ani de acum înainte!

 

Citeste mai mult

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!