MAKE-UP DE ZI

Machiajul de zi cu zi este un machiaj pe care putem sa il purtam zilnic, la job, la intanirile cotidiene cu prietenii sau de afaceri, la orice eveniment care nu implica fotografii executate cu un blitz puternic, sau o tinuta vestimentara sofisticata.

 

Citeste mai mult

MAKE-UP SE SEARĂ

Fie că este vorba de o zi de naștere, o seară specială, un eveniment corporate, un bal sau un botez, prin serviciile mele de machiaj profesional te asigur că vei arată minunat.

Poți alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: smokey eyes, cut crease, cut eye, pin-up ori un machiaj glamorous, dramatic sau în tendințe. De asemenea poți opta pentru un machiaj de seară profesional cu gene false sau ștrasuri.

Citeste mai mult

MAKE-UP MIREASA

Aminteste-ti, aceasta este ziua ta speciala.  Multe mirese doresc sa multumeasca pe toata lumea in ziua nuntii lor si uita de ele insele. Aceasta zi este despre tine si trebuie sa fii mai frumoasa decat ai fost vreodata. Un machiaj profesional de mireasa trebuie sa fie de lunga durata, sa arate uimitor în fotografii si sa fie atemporal. Fiecarei mirese ar trebui sa-i placa cum arata in fotografii  zeci de ani de acum inainte.

 

Citeste mai mult

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!