Masaj de relaxare

Faci parte din categoria persoanelor ce desfășoară zilnic diverse activități solicitante fizice sau intelectuale? Ești sedentar? Atunci masajul de relaxare vine în ajutorul tău pentru a preîntâmpina, ameliora sau chiar vindecă numeroase dureri cervicale, dorsale sau lombare. Printre beneficiile masajului de relaxare: calmeeaza durerile de cap, îmbunătățește circulația venoasă și limfatica, forțează eliminarea toxinelor, îmbunătățește calitatea somnului.

 

Masaj anticelulitic

Celulita este acea formațiune de grăsime subcutanată repartizată neuniform sub piele, care apare la nivelul țesutului conjuctiv, cauzată de toxinele pe care organismul nu reușește să le elimine. Celulita poate apare la oricine, indiferent de vârstă sau sex, în mare majoritate la femei (83%), datorită structurii diferite a țesutului subcutanat și a dispoziției anatomice a țesutului adipos din hipoderm.

 

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic oferă un complex de beneficii: intensifica circulația astfel organismul furnizează mai mult oxigen și substanțe nutritive, relaxează mușchii răniți și suprasolicitați, crește flexibilitatea articulațiilor și scade disconfortul în cazul pacienților care suferă de durere de spate, elimina total contracturile musculare, tratează cifoza, londoza, oscolioza, lombosciatica, migrene, insomnii și oboseală.

 

Masaj reflexoterapeutic

Deoarece toate organele au proiecție în talpa, masajul reflexogen redă echilibrul corpului, stimulând activitatea organelor, aparatelor și tuturor sistemelor organismulu, îmbunătățește calitatea somnului și ajută la eliminarea toxinelor.

 

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice acționează asupra durerilor musculare și stimulează o senzație de relaxare generală. Pietrele fierbinți exercită asupra corpului o ușurare care facilitează fluxul de energie vitală. Printre beneficiile acestuia se enumeră: îmbunătățirea și stimularea circulației, creșterea tonusului și a fermității pielii și a țesuturilor superficiare, relaxarea profundă, armonizarea corpului, creșterea energiei și a sentimentului de vitalitate.

 

 
 

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!