DERMAPEN® – cel mai avansat sistem de Terapie Microneedling la nivel mondial.

Mezoterapia fractionata sau microneedling-ul medical este un tratament modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazeaza pe utilizarea unui dispozitiv automat cu micro ace care vor penetra straturile pielii (dermul si epidermul) in mod controlat, fara a produce efecte adverse.

Protocolul de tratament este stabilit in functie de afectiunea pe care dorim sa o tratam. Atat adancimea cat si intensitatea procedurii sunt personalizate pentru fiecare pacienta.

Pielea noastra este o bariera impermeabila, creata special pentru a ne proteja corpul de mediul extern. De aceea, produsele aplicate pe piele in scopul hidratarii si efectului anti-aging au efect minim sau chiar zero.

Pentru a tranporta agentii activi in piele folosim acele sau canulele atraumatice ca vectori de difuziune. Tratamentul modern presupune utilizarea unui stilou dotat cu ace a caror intensitate si adancime este stabilita de la inceputul sedintei si se numeste microneedling medical.

Mezoterapia este o procedura estetica minim invaziva ce presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substante active precum vitamine (B5, E, A, C) aminoacizi, antioxidanti, microelemente (Ca, Cr, Mg, etc), alfahidroxiacizi invelite intr-o suspensie de acid hialuronic ce va reda volumul si luminozitatea tenului.

Acestea se introduc la nivelul tenului, gatului, decolteului sau mainilor. In scopul reducerii grasimii localizate si celulitei, se folosesc produse care actioneaza asupra adipocitelor, destabilizandu-le din depozite. Acestea vor fi preluate de sistemul limfatic si eliminate din organism.

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!