DERMAPEN® – cel mai avansat sistem de Terapie Microneedling la nivel mondial

Mezoterapia fracționată sau microneedling-ul medical este un tratament modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazează pe utilizarea unui dispozitiv automat cu micro ace care vor penetra straturile pielii (dermul și epidermul) în mod controlat, fără a produce efecte adverse.

Protocolul de tratament este stabilit în funcție de afecțiunea pe care dorim să o tratăm. Atât adâncimea, cât și intensitatea procedurii sunt personalizate pentru fiecare pacientă.

Pielea noastră este o barieră impermeabilă, creată special pentru a ne proteja corpul de mediul extern. De aceea, produsele aplicate pe piele în scopul hidratării și efectului anti-aging au efect minim sau chiar zero.

Pentru a transporta agenții activi în piele folosim acele sau canulele atraumatice ca vectori de difuziune. Tratamentul modern presupune utilizarea unui stilou dotat cu ace a căror intensitate și adâncime este stabilită de la începutul ședinței și se numește microneedling medical.

Mezoterapia este o procedură estetică, minim invazivă, ce presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substanțe active, precum: vitamine (B5, E, A, C), aminoacizi, antioxidanți, microelemente (Ca, Cr, Mg, etc.), alfahidroxiacizi, învelite într-o suspensie de acid hialuronic ce va reda volumul și luminozitatea tenului.

Acestea se introduc la nivelul tenului, gâtului, decolteului sau mâinilor. În scopul reducerii grăsimii localizate și celulitei, se folosesc produse care acționează asupra adipocitelor, destabilizându-le din depozite. Acestea vor fi preluate de sistemul limfatic si eliminate din organism.

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!