Microneedling Nanopore este un dispozitiv medical electric de mezoterapie fracționată sau microneedling, care induce și regenerează colagenul pielii prin terapia de comunicare intercelulară, având un mecanism cu triplă actiune:

  1. Stimulare fizico-mecanică – microperforarea stimulează angiogeneza prin eliberarea factorilor de creștere endotelială (VEGF). Microperforarea stratului cornos activează mecanismul de auto – reparare a pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen nou. În plus, crește permeabilitatea creând microcanale care facilitează pătrunderea ingredientelor active în cele mai profunde straturi ale pielii.
  2. Acele sunt lubrifiate cu o combinație de factori de creștere care reduc durerea si traumatismele epidermice.
  3. Optimizează comunicarea intercelulară pentru a îmbunătăți funcția de protecție, pigmentarea, elasticitatea fibrelor de colagen și elastină ale pielii.

Tratamentul este personalizat, se folosesc cocktail-uri de substanțe active, personalizate pentru fiecare pacient, cu factori de creștere epidermică, agenți pentru fermitate, luminozitate, acid hialuronic. Este recomandat atât femeilor,  cat si bărbaților, fiind indicat pentru riduri, cicatrici, dermatohelioză sau fotoîmbătrânire, pori dilatați, melasmă, alopecie, flaciditate, vergeturi, hipopigmentare, hiperpigmentare, celulită, pungi sub ochi și cearcăne, acnee.

Rezultatele sunt vizibile după prima sedință. Tratamentul este rapid și confortabil, iar pielea capătă strălucire și vitalitate în doar câteva zile.

PROGRAMaRe ONLINE

Vă așteptăm cu o programare înainte de a veni la salonul nostru!